Activiteiten 2018

(Klik op de naam van de Tocht om in te schijven)


Baan Clinic Apeldoorn
18 november 2018 - 12:30 uur | Organisatie: Johan Hartman

De WTCLOPIKerwaard wil weer gaan baanfietsen!  Na de enthousiaste reacties en verhalen van vorig jaar gaan we deze keer misschien wel weer naar Apeldoorn onder leiding van onze gecertificeerde baanrenner Johan (en wellicht ook Gerben).
De genoemde datum en kosten zijn nog onder voorbehoud, maar Johan zal ons zo spoedig mogelijk informeren over een definitieve datum en bijbehorende kosten, met name zeer afhankelijk van het aantal deelnemers.


Uitbuiktocht (2e Kerstdag)
26 december 2018 - 09:30 uur | Organisatie: Floré Mulder

Na een weekend met feestdagen even lekker uitfietsen. Afhankelijk van de zwaarte van de buiken en het weer bepalen we de afstand. Waar we heen rijden, bepaalt de wind en de beschikbare koffie. Onderweg is er tijd om kerstverhalen te vertellen en bij terugkomst spreken we af voor de aanstaande Oliebollentocht.


Oliebollentocht
31 december 2018 - 12:30 uur | Organisatie: Bestuur

In de beginjaren van de WTC stond deze tocht altijd in ons activiteitenprogramma. De laatste jaren wordt deze tocht nog steeds officieus gereden en de oliebollen genuttigd bij Ron of Ron. Afgelopen jaar is deze tocht zelfs weer teruggekomen op de WTC-kalender als afsluiting van ons wielerjaar.
Benieuwd waar we de ‘bollen’ en ‘flappen’ dit jaar gaan nuttigen.

 

Bike Totaal Lti Pantoni Bike Totaal NTFU

Mijn WTC